Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută firmă pentru elaborarea unui studiu de vulnerabilitate și risc pentru un proiect în Delta Dunării

ro

05 Apr, 2021 00:00 1139 Marime text
  • Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie și Geoecologie  Marină București Surcursala Constanța caută firmă pentru elaborarea unui studiu
  • Este vizat un proiect în Delta Dunării
  • Termenul limită pentru depunerea de ofertelor este 19 aprilie 2021
 
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie și Geoecologie  Marină București Surcursala Constanța organizează o licitație pentru atribuirea unui contract aferent proiectului “Elaborare studiu de Vulnerabilitate și Risc în cadrul procedurii de evaluare a rezilienței și de adaptare la impactul schimbărilor climatice pentru proiectul major privind Supersite-ul Delta Dunării din cadrul Centrului Internațional de Studii Avansate pentru Sisteme Fluvii Mari DANUBIUS - RI ce urmează a se construi în perimetrul Deltei Dunării, Județul Tulcea".
 
Valoarea estimată a achiziției este de 123.382,4 lei, iar termenul limită pentru transmiterea ofertelor este 19 aprilie 2021. Obiectul contractului vizează/constă în achiziția de servicii de specialitate pentru obținerea de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie și Geoecologie Marină - GEOECOMAR a unui studiu de vulnerabilitate și risc din cadrul procedurii de evaluare a rezilienței și adaptării la impactul schimbărilor climatice aferent construcției și funcționarii Supersite-ului Delta Dunării din cadrul Centrului Internațional de Studii Avansate pentru Sisteme Fluvii Mări DANUBIUS - RI. Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: 1. Adrian Stanica 2. Dan Lucian Vasiliu 3. Ana Olteanu 4. Viorel Gheorghe Ungureanu 5. Alexandru Panin 6. Florentina Gheorghita 7. Gianina Rachita.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii