Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută chiriaşi pentru spaţiul în care a funcţionat magazinul Emag

ro

06 Oct, 2015 00:00 2798 Marime text
 

Imobilul de la intersecţia bulevardului 1 Decembrie 1918 şi strada Bucureşti, în care a activat câţiva ani buni magazinul Emag, poate fi închiriat. Potrivit unui anunţ postat pe un site de specialitate, proprietarul spaţiului caută un nou chiriaş.

 
„Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 32, spaţiul are o suprafaţă totală de 330 mp. Spaţiul comercial este o construcţie independentă, cu dotări şi finisaje de actualitate, dispune de o vitrină stradală de 24 de metri liniari“, se arată în anunţ. Chiria lunară este de 12 euro/mp. „Spaţiul beneficiază de încălzire centralizată, termopane, sistem de climatizare, sistem de supraveghere, showroom şi depozit amenajat, birouri, grupuri sanitare, parcare şi acces maşină aprovizionare“, se mai precizează în anunţ.
 
Reamintim că magazinul Emag s-a mutat de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 32 pe bulevardul Tomis. Magazinul - al doilea ca mărime după cel din Bucureşti - se întinde pe întreg parterul unui bloc de la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Ion Raţiu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii