Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se așteaptă răspuns de la APM Constanța Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, investiții în Portul Midia

ro

20 Oct, 2021 00:00 1436 Marime text
  • Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură va face investiții în Portul Midia
  • Un memoriu a fost depus la APM Constanța
 
Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură așteaptă răspunsul de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța pentru proiectul de construire și întocmire  Plan Urbanistic Zonal –  Facilități Pescărești pentru Portul Midia.
 
Zona generatoare și studiată a viitorului P.U.Z. este reprezentată de o parte de teren încadrată în intravilanul orașului Năvodari, cu nr. cad. 109037, adresa oraș Năvodari, Port Midia, jud. Constanța, în suprafață de 17.785 mp.
 
Prin PUZ se stabilește obiectivele, reglementările de urbanism – permisiuni și restricții necesare a fi aplicate în utilizarea terenurilor și conformarea construcțiilor în zona studiată. Acest PUS poate să reprezinte pentru suprafața studiată o bază de fundamentare pentru o fază următoare a Planului de Amenajare a Teritoriului Judeean, ce se desfășoară ciclic, cu o periodicitate ce va fi determinată și de condițiile specific de dezboltare a județului în ansamblu, de rezolvare a problemelor de circulație în zona respectivă, de posibilele completări cu funcțiuni sociale conexe, funcție de necesitățile posibil să apară și  odată cu implementarea și funcționalitatea obiectivului.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza memoriul de prezentare.
 
2022.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii