Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școală Gimnazială nr. 2 din Viile, comuna Ion Corvin va intra in reabilitare și modernizare (document)

ro

19 Jul, 2019 00:00 2522 Marime text

Primăria Ion Corvin a decis să reabiliteze Școala Gimnazială nr. 2 din satul Viile, care are 50 de ani. În acest sens, va fi organizată și desfășurată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Reabilitare și modernizare Școală Gimnazială nr. 2 Viile, în comuna Ion Corvin“, în valoare estimată de 1.372.039,8 lei. Ofertele de participare vor fi deschise pe data de 12.08.2019, ora 15:00. Acestea vor fi deschise în acceași zi și la aceeași oră.
 
Unitatea de învățățămât este amplasată pe un teren de 2.077 mp. Clădirea are un regim de înălțime parer, realizat pe structură de zidărie portantă din caramidă simplă arsă presată plină, cu fundații continue din zidărie de carămidă presată de 0.30 lățime și 1.30 m adâncime, pereți de cărămida exteriori de 30 cm și interiori de 20-25 cm. Planșeul peste parter este din Iemn, iar șarpanta este din Iemn cu învelitoare din țiglă metalică. Construcția este liberă pe toate laturile și nu se afla pe limita de proprietate. Suprafața construită a clădirii este de 682 mp, iar suprafața desfășurată existentă de 682 lei. 
 

Responsbabili de atribuirea contrcatului

 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Marcela Rădulescu - primar, Valeriu Matei - viceprimar, Vasile Pandele - secretar, Adriana Ion - inspector serviciu financiar-contabil. La aceștia de adaugă consilierii locali: Mitea Aurora, Vasile Dumitru, Banu Maria, Cadir Adnan Musin, Juravle Ștefan - Ionuț, Crețu Traian, Enciu Tudorița, Floros Tudorița, Chirea Silvia.
 

Condiții pentru ofertanți

 
Ofertanții vor face dovada experienței similare, în conformitate cu prevederile art.179, lit. a, din Legea nr. 98/2016, prin completarea listei principalelor lucrări similare executate în ultimii 5 ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Ofertanții trebuie să fi executat lucrări similare în ultimii 5 ani în valoare cumulată de cel puțin 1.372.000 lei, valoare care se poate demonstra prin însumarea valorilor executate la nivelul a maximum 3 contracte. 
 
În secțiunea Documente puteți consulta doucmentația de participare la această licitație. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii