Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SCJU Constanța, despre starea jandarmulului care s-a împușcat la Cernavodă (video)

ro

09 Mar, 2021 14:36 4612 Marime text
  • Un jandarm s-a împușcat marți dimineață la Centrala Nucleară de la Cernavodă.
  • Bărbatul este intubat și ventibalt mecanic, iar prognosticul rămâne rezervat.
Unitatea Militară 0495 Jandarmeria Cernavodă a transmis un comunicat de presă legat de subofițerul care a folosit pistolul din dotare pentru auto pentru a se împușca.

Marți 09 martie, la ora 7:47, un subofițer al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavodă aflat în serviciu a folosit pistolul din dotare provocându-și o rană la nivelul capului.
                              
Imediat, colegii au anunțat producerea evenimentului. Militarul, în vârstă de 43 de ani se afla în serviciu la Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă și a fost transportat de urgență la o unitate medicală, în stare gravă, cu un elicopter SMURD.

„În momentul de față nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe colegul nostru să recurgă la un asemenea gest. A fost declanșată o anchetă de către unitatea de Parchet competentă.
 
Subofițerul, cu o vechime în serviciu de peste 21 de ani, are la activ trei misiuni internaționale, iar la ultima evaluare psihologică, din luna septembrie a anului 2020 a fost declarat apt.
 
Vom reveni cu noi informații, în funcție de evoluția evenimentului”, au transmis jandarmii din Cernavodă.

Pacientul a fost adus în această dimineață, în stare foarte gravă, cu elicopterul. Avea o plagă împușcată la nivelul capului. S-au făcut investigații complexe, dar din păcate, starea acestuia rămâne deosebit de gravă. În aceste momente este internat la Terapie Intensivă, în comă. Este intubat și ventibalt mecanic, iar prognosticul rămâne rezervat., a precizat purtătorul de cuvânt al SCJU Constanţa, Crina Kibedi.

Citește și: UPDATE 3 Tragedie la Cernavodă. Un jandarm s-a împușcat la Centrala Nucleară! (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii