Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în Consiliul de Administraţie al SC Axiopolis SA. Stere Samara preia conducerea, alături de Maria Corina Cuşu şi Georgeta Pavel

ro

11 Nov, 2016 00:00 3396 Marime text
În cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor SC Axiopolis SA, desfăşurată pe data de 5 septembrie, la care au fost prezenţi acţionari reprezentând 83,73% din capitalul social, în conformitate cu prevederile actului constitutiv şi cu dispoziţiile Legii 31/1990, au fost luate mai multe decizii cu privire la societate. Astfel, s-a aprobat majorarea capitalului social al firmei cu 500.000 de lei, de la 223.960 de lei la 723.960 de lei, prin emiterea a 200.000 de acţiuni noi, cu o valoare nominală de 2,5 lei/acţiune, prin aport în numerar şi/sau prin compensarea creanţelor certe lichide şi exigibile, preţul de emisiune fiind stabilit la 2,5 lei/acţiune. Rata de subscriere va fi de 2,2325 de acţiuni noi la o acţiune deţinută.
 
Astfel, acţionarii societăţii vor putea subscrie acţiuni noi proporţional cu numărul de acţiuni deţinute, cu numerar şi/sau prin compensarea creanţelor certe lichide şi exigibile. Termenul în care acţionarii îşi pot exercita dreptul de preferinţă pentru subscrierea noilor acţiuni printr-una dintre cele două modalităţi va fi de 31 de zile de la data publicării hotărârii AGEA în Monitorul Oficial. În cazul în care rămân acţiuni nesubscrise, acestea vor putea fi subscrise de acţionarii doritori proporţional cu participaţia fiecăruia. Acţiunile rămase nesubscrise vor fi anulate.
 
De asemenea, în şedinţa din 5 septembrie s-a aprobat alegerea noului Consiliu de Administraţie, format din trei membri, pentru un mandat de patru ani, cu următoarea componenţă: Stere Samara, născut pe 21.01.1953, Maria Corina Cuşu, născută pe 7.05.1986, şi Georgeta Pavel, născută pe 14.12.1956.
 
În plus, s-a aprobat alegerea următorilor cenzori, pentru un mandat de trei ani: Dumitru Giumba, născut pe 11.08.1932, Domnica Mergiani, născută pe 13.03.1954, Tolciu Gospodin, născut pe 10.01.1979, şi Laura Ileana Ruse, născută pe 25.05.1975.
 
În şedinţa AGEA s-au mai aprobat modificarea obiectului principal de activitate, care constă în „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“, potrivit codificării CAEN, actualizarea actului constitutiv al societăţii şi s-au confirmat deciziile administratorului unic pentru perioada ianuarie - iulie 2016.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Stere Samara este asociat în numeroase societăţi din Constanţa, precum: Aghrosammo SRL, Eneryo Wind SRL, Metachim SA, Sammarina SA, Sammarina Shipping and Trading SRL, Sammo Teb Energy SRL, Sammowind SRL, Sammarina Port Agency SRL, SOCEP SA, Paristrion Shipping Management SRL, care se află în întrerupere temporară a activităţii, şi Transarom SA, din Cluj-Napoca, societate radiată.
 
La rândul său, Maria Corina Cuşu figurează în datele Registrului Comerţului ca asociat în mai multe afaceri din Constanţa: Sammarina SA, Sammarina Port Agency SRL, Emsis Line SRL şi Paristrion Shipping Management SRL.
 
De asemenea, Georgeta Pavel este asociat la SC Hotel Central SA din Mamaia, Job Expert SRL, Gee Bee SRL, aflată în lichidare.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii