Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în Consiliul de Administraţie al BTT Perla Costineştiului SA

ro

10 May, 2019 00:00 1924 Marime text
Acţionarii societăţii BTT Perla Costineştiului SA s-au întrunit în Adunare Generală Ordinară în data de 26 martie 2019, context în care au luat mai multe decizii de ordin administrativ.
 
Astfel, s-a aprobat completarea componenţei Consiliului de Administraţie, ca urmare a demisiei, în data de 1 februarie, a Silviei Roşca. Noul membru al Consiliului de Administraţie al BTT Perla Costineştiului SA va fi numit provizoriu, pentru completarea numărului minim legal de membri până la finalizarea procesului de selecţie, durata mandatului fiind de patru luni, cu posibilitatea prelungirii la maximum şase luni. Astfel, se numeşte în funcţia de administrator Andrei Nourescu. De asemenea, a fost prelungită durata mandatului administratorului Cătălin Mihail Caracostea cu două luni, numit provizoriu până la finalizarea procesului de selecţie, în conformitate cu legislaţia în vigoare.
 
La punctele de pe ordinea de zi cu privire la prezentarea şi aprobarea BVC-ului pentru anul 2019, prezentarea şi aprobarea raportului de activitate al Consiliului de Administraţie pentru exerciţiul financiar 2018 şi descărcarea de gestiune a administratorilor, prezentarea şi aprobarea bilanţului contabil, a contului de profit şi pierdere la 31.12.2018, a raportului auditorului pentru exerciţiul financiar 2018, prelungirea contractului de audit pentru anul 2019 cu SC Romar CO. Audit SRL şi mărirea onorariului auditoriului financiar la 5.000 RON + TVA, acţionarii au votat „Abţinere”.
Directorul Dumitru Munteanu a fost mandatat să îndeplinească formalităţile necesare publicării hotărârilor AGOA.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii