Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în conducerea Cooperativei „Grupul de Fermieri Delta Dunării“

ro

20 Jul, 2021 19:44 1593 Marime text
  • Gheorghe Laurențiu, Făcăianu Liliana Marilena, Mândruț Oana, Kostadimas Ioannis, Cristea Sergiu Vasile, Badea Dumitru, Badea Cornelia și Mihai Daniel, în calitate de membrii cooperatori Cooperativei „Grupul de Fermieri Delta Dunării“ Cooperativă Agricolă au hotărât mai multe aspecte. 
Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă s-a reunit în sedința Adunării Generale Ordinare a membrilor cooperatori în data de 06.05.2021.
 
Gheorghe Laurențiu, Făcăianu Liliana Marilena, Mândruț Oana, Kostadimas Ioannis, Cristea Sergiu Vasile, Badea Dumitru, Badea Cornelia și Mihai Daniel, în calitate de membrii cooperatori Cooperativei  „Grupul de Fermieri Delta Dunării“  Cooperativă Agricolă au hotărât mai multe aspecte. 

Printre acestea se numără retragerea din cooperativă a lui Cristea Sergiu Vasile, Gheorghe Laurențiu și Kostadimas Ioannis, ca efect al cesiunii intervenite între membrii cooperatori printre care, Cristea Sergiu Vasile a înstrăinat un număr de 1000 de părți sociale către Badea Cornelia,  Kostadimas Ioannis a înstrăinat un număr de 1000 parți sociale către Badea Dumitru, iar Gheorghe Laurențiu a înstrăinat un număr de1000 părți sociale către Mihai Daniel.

Cesiunile au fost realizate la valoarea nominală de 10,00 lei /fiecare parte socială, respectiv pentru  suma de 10.000,00 lei pe care Badea Cornelia a achitat-o lui Cristea Sergiu Vasile la momentul semnării contractului de cesiune. Aceeași sumă de 10.000 lei a fost achitată de către Badea Dumitru lui Kostadimas Ioannis, și de către Mihai Daniel lui Gheorghe Laurențiu.

În urma acestor cesiuni, capitalul social total al cooperativei, subscris și vărsat integral în numerar, va fi de 50.000,00 lei și se va divide în 5.000 părți sociale a câte 10,00 lei/ fiecare, deținută de către membrii fondatori, după cum urmează:Badea Dumitru deține un număr de 1.000 părți sociale cu o valoare nominală de 10,00 lei fiecare, cu un aport subscris și vărsat integral de 10.000 lei , ce reprezintă o cotă de participare la profit și pierderi de 20,00% din capitalul social al cooperativei.
 
Mihai Daniel deține un număr de 1.000 părți sociale cu o valoare nominală de 10,00 lei fiecare, cu un aport subscris și vărsat integral de 10.000 lei, ce reprezintă o cotă de participare la profit și pierderi de 20,00% din capitalul social al cooperativei.
 
Făcăianu Liliana Marilena deține un număr de 1.000 părți sociale cu o valoare nominală de 10,00 lei fiecare, cu un aport subscris și vărsat integral de 10.000 lei , ce reprezintă o cotă de participare la profit și pierderi de 20,00% din capitalul social al cooperativei.
 
Mândruț Oana deține un număr de 1.000 părți sociale cu o valoare nominală de 10,00 lei fiecare, cu un aport subscris și vărsat integral de 10.000 lei, ce reprezintă o cotă de participare la profit și pierderi de 20,00% din capitalul social al cooperativei.
 
Badea Cornelia deține un număr de 1.000 părți sociale cu o valoare nominală de 10,00 lei fiecare, cu un aport subscris și vărsat integral de 10.000 lei, ce reprezintă o cotă de participare la profit și pierderi de 20,00% din capitalul social al cooperativei.
 
De asemenea, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a membrilor cooperatori, s-a decis schimbarea sediului social, noul sediu fiind în municipiul Constanța.
 
Subsemnații Gheorghe Laurențiu, Făcăianu Liliana Marilena, Mândruț Oana, Kostadimas Ioannis, Cristea Sergiu Vasile, Badea Dumitru, Badea Cornelia și Mihai Daniel, în calitate de membri cooperatori Cooperativei Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativă Agricolă au hotărât revocarea administratorilor Kostadimas Ioannis, Cristea Sergiu Vasile și Gheorghe Laurențiu.

Se numesc în această calitate următorii: Badea Dumitru, cetățean român domiciliat în județul Constanța, Badea Cornelia cetățean român domiciliat în județul Constanța, și Mihai Daniel, cetățean român domiciliat în municipiul Constanța.  Mandatele sunt conferite pe o perioadă de 4 ani de la data numirii și administratorii au puteri depline.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii