Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în cadrul societăţii T.V.S. Asociaţii s-au retras din firmă. Cine sunt cei care au preluat societatea

ro

29 Dec, 2018 09:00 1233 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea nr. 1 din data de 21.11.2018 a adunării generale a asociaţilor societăţii T.V.S. - S.R.L.
 
Potrivit documentului, adunarea generală a asociaţilor, în prezenţa Niculinei Ţuţuianu ce deţine 100 de părţi sociale, reprezentând 43,10% din capitalul social al societăţii, şi Vasile Ţuţuianu ce deţine un număr de 132 părţi sociale, reprezentând 56,90%, din capitalul social al societăţii, legal şi statutar convocată, întrunită la sediul social al societăţii, hotărăşte:
 
Articolul 1
 
Se retrage din societate Niculina Ţuţuianu, prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 100 părţi sociale lui Gabor Lajos Bertold, din Constanţa care devine astfel nou asociat.
 
Articolul 2
 
Se retrage din societate Vasile Ţuţuianu prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 132 părţi sociale, Larisei Gabor din Constanţa, care devine astfel nou asociat.
 
Articolul 3
 
Cedenţii Vasile şi Niculina Ţuţuianu transmit, iar cesionarii (Larisa şi Lajos Bertold Gabor), preiau împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei Hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apare ca urmare a unor acţiuni de control.
 
Articolul 4
 
În urma cesiunii, capitalul social total al societătii, de 2320 lei, din care: 2.320 lei, împărţit într-un număr de 232 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, este deţinut de către asociaţi astfel:
 
a. GABOR LARISA, aport la capitalul social 57%, reprezentând un număr de 132 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 1.320 lei, participare la profit 57% şi participare la pierderi 57%;
b. GABOR LAJOS-BERTOLD, aport la capitalul social 43%, reprezentând un număr de 100 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 1.000 lei, participare la profit 43% şi participare la pierderi 43%;
 
Articolul 5
 
Revocarea din funcţia de administrator a lui Vasile Ţuţuianu şi a Niculinei Ţuţuianu.  Numirea In funcţia de administrator a lui Lajos Bertold Gabor şi a Larisei Gabor. pe o perioadă nelimitată, cu puteri depline,
 
Ca urmare a modificărilor intervenite, administratorii societăţii sunt GABOR LAJOS-BERTOLD şi GABOR LARISA..
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii