Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare la nivelul conducerii Administraţiei Canalelor Navigabile

ro

14 Dec, 2013 00:00 2277 Marime text
De aproximativ două luni, Gheorghe Iatan nu mai este directorul economic al Companiei Naţionale Administraţia canalelor Navigabile. Asta pentru că Iatan a fost detaşat de Ministerul Transporturilor la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu (AIMK) pentru o perioadă de un an. „Nu a fost o mutare disciplinară, nu a fost ceva forţat. Ministerul Transporturilor a aprobat detaşarea”, declară Iatan. Potrivit explicaţiilor acestuia din urmă, mutarea a avut loc în scopul „redresării situaţiei delicate din punct de vedere economic de la aeroport”.

„Este vorba despre o convenţie, iar detaşarea se termină pe 21 octombrie 2014. Iar motivul este acela de a redresa situaţia de la aeroport. În locul meu a fost numit temporar o altă persoană, însă postul de la ACN rămâne al meu”, a menţionat Gheorghe Iatan.
Iatan ocupă la AIMK tot postul de director economic. În ceea ce priveşte activitatea sa la Administraţia Canalelor Navigabile, Iatan a fost, timp de opt ani, consilier economic în cadrul instituţiei şi, ulterior, director economic vreme de aproximativ trei ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii