Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal într-un cabinet medical Un bărbat a intrat cu un topor, a distrus mobilierul și a amenințat medicul

ro

19 Dec, 2019 09:49 2126 Marime text

Un bărbat înarmat cu un topor a făcut scandal într-un cabinet medical din orașul Brăila, a distrus mai multe obiecte de mobilier din interior și a amenințat medicul, informează digi24.ro. 

Incidentul s-a întâmplat miercuri, într-un cabinet medical situat pe un bulevard al orașului. Pacientul, în vârstă de 32 de ani, a amenințat-o pe doctoriță cu un topor.

Femeia de 55 de ani a sunat la 112, dar până la sosirea echipajelor de poliție, agresorul a distrus un birou și o oglindă, apoi a părăsit cabinetul.

Bărbatul a fost găsit la scurt timp de polițiști și dus la audieri, apoi a fost internat la psihiatrie, în timpul nopții de miercuri spre joi. Polițiștii au deschis pe numele său un dosar penal


„Bărbatul a făcut scandal în cabinetul medical. Cu un topor a distrus un birou și o oglindă. A amenințat-o pe doctoriță. El a fost dus la secția de Poliție și apoi a fost internat la psihiatrie. Nu se știe încă ce l-a determinat să facă scandal. Medicul a făcut plângere, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Scandalagiul este pacientul medicului de familie amenințat cu toporul și căruia i-a distrus biroul. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii