Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC S Engineering Design SR a obţinut un alt contract de la Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța (DOCUMENT)

ro

16 Mar, 2022 15:22 1509 Marime text

 Licitație, Sursa foto cu rol ilustrativ: Pexels Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța  a încheiat un acord cadru pentru studiu climatic și Actualizare proiect Dig de Larg – Port Constanța la km 1+140 – 4+850
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Studiu climatic şi Actualizare proiect Dig de Larg – Port Constanța la km 1+140 – 4+850“.  
 
Societatea care se va ocupa de studiul climatic  pentru Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța  este   SC S Engineering Design SRL.
 
Atribuirea a avut loc în data de 04.03.2022.   

 
Descrierea contractului
 
 Obiectul contractului constă în prestarea următoarelor servicii:
- Servicii de proiectare, elaborare studii şi documentaţii pentru infrastructura portuară la obiectivul :
-Dig de Larg – Port Constanța la km 1+140 – 4+850
Prin :
“ Studiu climatic şi Actualizare proiect Dig de Larg – Port Constanța la km 1+140 – 4+850 ” care va cuprinde :

1- Expertiză Tehnică;
2- Studiu privind evaluarea vulnerabilității schimbărilor climatice (Climate Change Vulnerability Assessment) – based on JASPERS Guidance - The Basics of Climate Change Adaptation Vulnerability and Risk Assessment.
3- Documentația pentru obținerea Certificatului de Urbanism;
4- Documentaţii pentru obținerea Avizelor și Acordurilor;
5- Întocmire DTAC+DTOE;
6- Întocmire PTh (CS+LC+DDE);
7- Asistență tehnică a proiectantului pe perioada desfăşurării lucrărilor;
8- Proiect de urmărire în timp a construcției.

Entitatea contractanta va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/ informațiilor suplimentare cu cel puțin 4 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor.

Ofertanții pot solicita clarificări cel târziu cu 7 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor/ candidaturilor. La clarificările transmise după această dată entitatea contractantă nu va răspunde.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 1026714.68 RON


 
Despre Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro, SC S Engineering Design SRL (fondată în anul 2005) se ocupă de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“ și este controlată de Simescu Adrian și de Simescu Carmen Alexandra, fiecare deținând câte 50% din capital. Simescu Adrian mai apare în SC Actingcon SRL.
 
Tot potrivit Confidas.ro, compania S engineering design SRL a încheiat 29 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.892.009,01 lei.

În 2017, cu nouă salariați, firma a avut un profit net de 4.416 lei și o cifră de afaceri netă de 620.735 de lei.
 
În 2018, numărul salariaților a rămas nouă, profitul net a fost 4.781 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 665.207 lei.
 
În 2019, fără niciun salariat, firma a avut un profit net de 123.882 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 904.205 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii