Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoarea Învierii Domnului va fi una tristă pentru refugiați. Programul de primire a donațiilor la Pavilionul Expozițional

ro

15 Apr, 2022 14:15 1242 Marime text
Donații pentru refugiați, foto: Primăria Constanța
Se apropie cu pași repezi Sărbătorile Pascale.



Pentru cetățenii ucraineni care au fugit din calea războiului, anul acesta, Sărbătoarea Învierii Domnului va fi una tristă. Sunt departe de casă, de familie și trăiesc mereu cu groaza în suflet că războiul acesta nedrept le-ar putea răpi o ființă apropiată.
 

Acum, mai mult ca oricând, au nevoie de ajutor. Și încă o dată, noi, constănțenii, putem să le ștergem lacrimile și să le readucem zâmbetul pe față.


 

Dacă puteți să mai ajutați, vă rugăm să o faceți în continuare. Este mare nevoie de alimente neperisabile, dar și proaspete, produse de igienă și pentru copii si bebeluși., este apelul Primăriei Constanța. 

 

Programul de primire a donațiilor la Pavilionul Expozițional este următorul:
  • Luni, miercuri, vineri, sâmbătă: 09:00-13:00
  • Marți, joi: 14:00 -18:00.
  • Duminică: închis
  • 22-25 aprilie: închis
 

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.
 
0737.552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.
 
Campania de colectare este organizată de Crucea Roșie Constanța, Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial. 

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii