Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să fie în zonă centrală şi să aibă maximum trei etaje Municipalitatea vrea să închirieze un bloc de birouri

ro

26 May, 2016 00:00 2157 Marime text
 

Primăria municipiului Constanţa intenţionează să închirieze un spaţiu cu destinaţia birouri, în suprafaţă de aproximativ 1.850 mp. Cei care deţin astfel de imobile şi sunt interesaţi vor prezenta oferta de preţ până la data de 3 iunie, ora 12.00, la Serviciul Administrativ şi Tehnico-Economic.
 
Imobilul trebuie să aibă un regim de înălţime de maximum trei nivele, să dispună de holuri, spaţiu de aşteptare pentru cetăţeni, săli de şedinţă - două spaţii, grupuri sanitare, spaţii pentru arhivă. Imobilul trebuie să fie amplasat în zona centrală a oraşului, să poată fi ocupat imediat, să fie racordat la sistemul centralizat de termoficare, cu contorizare, la reţeaua de alimentare cu apă, cu contorizare, la reţeaua de alimentare cu energie electrică, cu contorizare, şi la reţeaua de canalizare.
 
Termenul minim de închiriere a imobilului este de 36 de luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului cu cel puţin 12 luni. Oferta tehnică va cuprinde: descrierea generală a imobilului de închiriat, descrierea condiţiilor existente la data depunerii ofertei, descrierea amenajărilor şi a dotărilor imobilului, fotografii din interior şi din exterior. Criteriile de evaluare vor fi: oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, caracteristici generale ale imobilului, caracteristici tehnice şi criteriul economic. La negociere vor fi invitaţi toţi ofertanţii care obţin un punctaj cuprins în intervalul: punctaj maxim obţinut de o ofertă, minus zece puncte. 
 
Pentru mai multe detalii, am încercat să o contactăm pe Sanda Apostolide, şeful Serviciului Administrativ şi Tehnico-Economic, dar la numărul de telefon al serviciului nu a răspuns nimeni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii