Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au plâns CNSC! Magic View SRL şi Audiotech Multimedia Group SRL, nemulţumite de o licitaţie organizată de CJC (document)

ro

10 Feb, 2016 00:00 5223 Marime text


Două societăţi care au participat la licitaţia organizată de CJC pentru atribuirea contractului „Dotări aferente proiectului «Centrul multifuncţional educativ pentru tineret»“ - Magic View SRL şi Audiotech Multimedia Group SRL - s-au adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). Cele două firme sunt nemulţumite de rezultatul anunţat de autoritatea contractantă pentru Lotul 2 - „Echipamente - sală cinema, sistem lumini sală cinema, sistem sunet sală cinema, laptop, video-proiector, ecran, paravane de draperii, plasmă TV“.
 
Prin contestaţia înregistrată la CNSC cu nr. 487/08.01.2016, societatea Magic View SRL, prin directorul general Teodor Munteanu, a solicitat anularea Comunicării nr. 31535/31.12.2015 formulate de CJC, anularea deciziei de anulare a procedurii de atribuire, precum şi obligarea autorităţii contractante de reevaluare a capacităţii tehnice şi profesionale a ofertantului SC Magic View SRL.
 
De asemenea, la CNSC a fost înregistrată, cu nr. 707/12.01.2016, şi contestaţia formulată de Audiotech Multimedia Group SRL, reprezentată de administratorul Bogdan Brăileanu, împotriva rezultatului procedurii, comunicat prin Adresa nr. 31536/31.12.2015 emisă de CJC, în cadrul aceleiaşi proceduri de atribuire, pentru Lotul 2 - „Echipamente“. Audiotech Multimedia Group SRL a solicitat anularea Adresei nr. 31536/31.12.2015, anularea raportului procedurii şi a actelor subsecvente şi reevaluarea ofertei depuse.
 
În baza legii şi a documentelor depuse de părţi, CNSC a respins excepţia neconstituirii garanţiei de bună conduită de către SC Magic View SRL şi SC Audiotech Multimedia Group SRL, invocată de CJC. CNSC a admis contestaţia formulată de societatea Magic View SRL în contradictoriu cu CJC, anulând, în parte, raportul Procedurii nr. 31531/31.12.2015 şi al actelor subsecvente acestuia, în partea ce priveşte menţiunile referitoare la oferta prezentată de SC Magic View SRL. Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a obligat CJC ca, în termen de cel mult zece zile de la primirea notificării, să reia procedura de atribuire pentru Lotul 2, cu verificarea documentelor de calificare prezentate de ofertantul Magic View SRL. CNSC a respins contestaţia formulată de SC Audiotech Multimedia Group SRL, ca nefondată.

Cinematograful Republica, resuscitat cu fonduri europene

Reamintim că CJC a organizat, în luna august a anului 2015, o procedură publică pentru atribuirea contractului „Dotări aferente proiectului Centrul multifuncţional educativ pentru tineret (două loturi)“, în valoare estimată de 2.964.676 de lei. Este vorba despre Cinematograful Republica, reabilitat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Proiectul „Centrul multifuncţional educativ pentru tineret“ este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1: „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere“, Domeniul major de intervenţie 1.1 - „Planuri integrate de dezvoltare urbană“.
 
Obiectivul specific al proiectului vizează reabilitarea şi modernizarea actualului Cinematograf Republica, precum şi dotarea/echiparea Centrului multifuncţional educativ pentru tineret cu mobilier adecvat spaţiilor propuse şi cu echipamente - sistem de proiecţie, sistem de lumini şi sistem de sunet pentru sală de cinema, laptopuri, video proiectoare, ecrane de proiecţie şi plasme TV.

Despre cei doi contestatari

Magic View SRL a fost înmatriculată în anul 2005 şi are sediul social în Bucureşti, strada Andrei Mureşanu. Capitalul social, de 200 de lei, este deţinut de Robert Ene, născut în 1973, în Panciu, Vrancea, cu 30% din capitalul social, şi
Teodor Munteanu, născut în 1951, în Aliceni, Buzău, cu 70% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de comerţ cu ridicata nespecializat“, este Teodor Munteanu.
 
La rândul său, firma Audiotech Multimedia Group SRL, cu sediul social în Bucureşti, strada Cetatea veche, a fost înfiinţată în anul 2005. Capitalul social, de 11.000 de lei, este deţinut de Bogdan Brăileanu, născut în 1977, în Buşteni, Prahova, cu 95,238% din capitalul social, şi Ana Maria Brăileanu, născută în 1980, în
Sinaia, Prahova, cu 4,762% din capitalul social.  Administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice“, este Bogdan Brăileanu.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

Citeşte şi Licitaţie la CJC Dotări de aproape 3 milioane de lei pentru Centrul multifuncţional educativ pentru tineret (galerie foto+document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii