Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„S-au inventat papuci, s-au inventat șlapi” Soluțiile primarului Vergil Chițac pentru turiștii deranjați de plajele lărgite de pe litoralul românesc

ro

23 Jul, 2021 00:09 4746 Marime text
  • Aseară, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a avut o intervenție, la Digi 24, în care a venit cu idei pentru turiștii care se plâng de lărgirea plajelor de pe litoralul românesc.
 
Nici mai mult nici mai puțin Chițac le-a transmis fără echivoc: „să poarte papuci sau șlapi. În felul acesta, nu o să mai fie deranjați nici de nisipul plin de scoici, nici de drumul lung pe care trebuie să îl parcurgă de la șezlong până în mare”.

După care vizibil surprins de idee a continuat:

„Nisipul va fi din ce în ce mai fin, e adevărat, acum sunt scoici. Domnule, da' s-au inventat papuci, s-au inventat șlapi. Nu putem fi așa cârcotași! Eu îmi aduc aminte de când eram copil. Plaja era la fel de lată ca acum. Și eram și noi cetățeni ai patriei și ne doream și noi să bem un suc și ne duceam un sfert de oră până la plajă și înapoi”, a povestit Vergil Chițac.


Chiar le-a spus celor care se uitau la Digi24 atunci: „Eu am fost acolo și așa am fost: am folosit papucii și șlapii și nu m-a deranjat foarte mult lucrul acesta.

Adică, eu ce vreau să spun: știu că suntem în perioada asta postpandemică, știu că toți, cu toții, mai mult sau mai puțin, avem anxietăți, știu că ne-a fost greu, dar totuși, cum putem fi atât de cârcotași?”


Sursa foto: Captură video-Digi24
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii