Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a schimbat administratorul societăţii Dacia 2001 SA. Alte decizii, publicate în Monitorul Oficial

ro

21 Jun, 2019 00:00 1951 Marime text
Hotărârea nr. 2/25.04.2019 a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor societăţii Dacia 2001 SA, cu sediul social în Mamaia, hotel Dacia Nord, a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Adunarea Generala Extraordinară a Acţionarilor Societăţii Dacia 2001 SA, întrunită în data de 25 aprilie 2019 la sediul social, cu participarea acţionarului majoritar, care deţine 9.615.899 de acţiuni, reprezentând 96,53% din capitalul social, a luat unele decizii.
 
Astfel, s-a decis schimbarea sediului societăţii în Mamaia, restaurant Dacia. O altă decizie se referă la retragerea din calitatea de administrator a lui Stănescu Dorin şi la numirea în calitatea de administrator a lui Petrişor Raimond-Iulian, pentru o perioada de 4 ani, cu puteri depline. De asemenea, acţionarii au renunţat la calitatea de reprezentant a lui Catrinoiu Nicolae.
 
Nu în ultimul rând, s-a votat înlocuirea auditorului financiar G&D Parteners-Audit Consulting SRL cu Ioana Dobriţă - birou expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal şi evaluator, pentru o perioadă de 3 ani. Acţionarii au mai renunţat la calitatea de cenzor şi cenzor supleant a următorilor: Rusu Mărioara, Spilcea Marin, Medgit Șenol, Vălculescu Mărioara, Ştefan Nela, Petcu Nina.
 
Pe ordinea de zi s-a mai aflat şi schimbarea obiectului principal de activitate al societăţii cu: închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing. La Codul CAEN 5510 - hoteluri şi alte facilitate de cazare similare - s-a renunţat. Acţionarii societăţii Dacia 2001 SA au aprobat închiderea celor două puncte de lucru din Mamaia, restaurant Dacia şi hotel Dacia Sud. De asemenea, a fost autorizată activitatea societăţii la sediu cu codul CAEN 6820 - închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing.
 
Dorin Stănescu, în calitate de preşedinte de şedinţă, a fost împuternicit să efectueze toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege pentru ducerea la îndeplinire a hotărârii AGEA, să depună, să preia acte şi să semneze procesul-verbal al şedinţei, actul constitutiv şi celelalte acte, în vederea înregistrării la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, precum şi în fata altor entităţi publice sau private.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii