Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a schimbat acţionarul majoritar al Irish Pub Constanţa SRL. Acesta va fi şi administrator

ro

11 Apr, 2019 00:00 7814 Marime text
Potrivit Monitorului Oficial al României, prin decizia luată la data de 11 martie 2019, asociatul unic şi administratorul societăţii Irish Pub Constanţa SRL, Aurelian Pavel, a cooptat-o în firmă pe soţia sa, Anca Pavel-Nedea.
 
Mai precis, Anca Pavel-Nedea a fost cooptată în societate, având un aport la capitalul social de 1.100 de lei. Astfel, capitalul social a fost majorat de la 1.000 la 2.100 de lei, iar cei doi asociaţi aveau următoarea cotă de participare la beneficii şi pierderi: Aurelian Pavel, cu 100 părţi sociale, reprezentând 47,62%, şi Anca Pavel-Nedea, cu 110 părţi sociale, reprezentând 52,38%.
 

Cine este Anca Nedea Pavel

 
Anca Nedea Pavel este o persoană de notorietate în Constanţa, fiind fost manager la hotelurile Europa, iar acum deţinând calitatea de director executiv al Organizaţiei Patronale Mamaia - Constanţa. A fost preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Turism. A fost printre cei mai mari promoteri pentru înfiinţarea de Organizaţii de Management al Destinaţiilor.
 
Aurelian Pavel a fost înlocuit la cârma BCCO Constanţa, fiind pus la dispoziţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. În decembrie 2013, îl găsim pe Aurelian Pavel la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii