Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a lansat Partidul ALO Constanţa În conducere - un fost PPDD-ist, un profesor universitar şi un director ABADL

ro

19 Mar, 2013 00:00 4527 Marime text
Membrii Alianţei Lege şi Ordine au lansat, ieri, la Constanţa, prima organizaţie judeţeană din ţară. În zilele următoare vor fi lansate şi organizaţiile din judeţele Prahova şi Buzău, a precizat Gheorghe Dinu, preşedintele ONG-ului Alianţă Lege şi Ordine la nivel naţional.
La evenimentul de ieri au participat membrii Organizaţiei Judeţene a Partidului ALO Prahova, dar şi prim-vicepreşedintele ONG-ului ALO, Adrian Radu.
La Constanţa din Organizaţia Judeţeană a Partidului ALO fac parte: Victor Cruceru - preşedinte, prof. univ. dr. Michael Chircor - prim-vicepreşedinte şi ec. ing. Camelia Pulbere - prim-vicepreşedinte.
„Până în toamnă vom lansa absolut toate organizaţiile la nivelul celor 41 judeţe, inclusiv Organizaţia Bucureşti. Preşedinte al Organizaţiei de la Bucureşti este doamna economist Spânu Valentina, director economic la Facultatea de Teologie a Universităţii Bucureşti, o femeie de mare acţiune”, a precizat Gheorghe Dinu.
Noua forţă politică este înfiinţată de foşti ofiţeri de Armată, poliţie şi servicii secrete, la care au aderat şi civili, fiind cunoscută ca partidul intelectualilor şi foştilor ofiţeri din serviciile secrete. Partidul ALO promovează cea de-a treia cale, o îmbinare între liberalism şi social-democraţie, şi pledează în cadrul revizuirii Constituţiei pentru promovarea celei de-a patra puteri în stat - puterea intelectual ştiinţifică.
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Constanţa, Victor Cruceru, a declarat că probabil în trei săptămâni va fi format scheletul de bază al Organizaţiei Judeţene Constanţa, afirmând că „pe noi ne va interesa ca în locurile cheie ale Constanţei să fie oameni competenţi nu doar oameni care au făcut politică”. 

Cine se află în conducerea Partidului ALO Constanţa

Dacă în urmă cu nici două săptămâni, vicepreşedintele ONG-ului ALO la nivel naţional, Michael Chircor, era neîncrezător cu privire la formarea noului partid şi menţiona că nu a luat încă o decizie în privinţa aderării la noua formaţiune, între timp a luat o decizie, acceptând funcţia de prim-vicepreşedintele al Organizaţiei Judeţene a Partidului ALO Constanţa. „Din punctul meu de vedere este ultimul meu proiect politic, social, în care mă mai implic şi o să-o fac până la capăt”, a afirmat Michael Chircor, menţionând că timp de 15 ani a stat departe de lumea politică întrucât a considerat de bun simţ să nu mai activeze o perioadă, dat fiind că activitatea sa politică din perioada 1995-1998 s-a soldat cu un eşec.
Preşedintele Organizaţiei Judeţene, Victor Cruceru a fost preşedinte al Organizaţiei Municipale a PPDD Constanţa în perioada octombrie 2011 - august 2012, iar prim-vicepreşedintele Camelia Pulbere este director tehnic Administrare Resurse de Apă la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral şi fost membru PDL Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • VASILE 27 Mar, 2013 19:03 Salut aceasta miscare politica A.L.O.,(Alianţa Lege şi Ordine) pentru obiectivele si strategia de combatere a coruptiei, pentru curajul de a respecta legea si ordinea. Consider ca Alianța Lege și Ordine, inițial pornită ca o organizație apolitică, va fi o alternativă a actualului eșichier politic, dar și o reacţie necesară împotriva încălcării repetate şi sfidătoare a legilor ţării, a Constituţiei în mod deosebit, de către majoritatea politicienilor din partidele parlamentare încălcări comise în beneficiul unor grupuri de presiune autohtone şi străine, dar în defavoarea interesului naţional. In conditiile actualei guvernari, de instabilitate politica, dezordine si somaj, mai putem avem o singura sansa; un partid nou, Alianţa Lege şi Ordine si un nume incomod actualilor politicieni - av.Gheorghe DINU. Asa sa ne ajute Dumnezeu Georgescu Vasile - disponibilizat, asistat social
  • GIM 23 Mar, 2013 12:44 ŞTIREA ZILEI: Cine se fereşte de „ALO” susţine corupţia...