Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a înfiinţat societatea Dolcissima Passione SRL. Printre asociaţi, fostul comisar-şef adjunct din cadrul CJPC Constanţa

ro

28 May, 2018 00:00 2513 Marime text

În baza cererii nr. 37170 din data de 2.05.2018 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Dolcissima Passione SRL.
 
Noua firmă va avea sediul social în municipiul Constanţa şi se va ocupa de fabricarea produselor lactate şi fabricarea îngheţatei. Capitalul social, de 300 de lei, integral vărsat, este compus din 30 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Fondatorii societăţii Dolcissima Passione SRL sunt Mihai Perifan, Radu Ionuţ Axinoiu şi Egevit Asian, iar administratori sunt Mihai Perifan, Egevit Asian şi Radu Ionuţ Axinoiu.
 
Mihai Perifan, născut pe 14.04.1977, mai este asociat în Evolution Business SRL şi GMD Agro Land SRL. Începând cu 1 mai 2014, Mihai Perifan a fost detaşat şi promovat temporar pe funcţia publică vacantă de comisar-şef adjunct din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, în conformitate cu Ordinul nr.154 din 29.04.2014 al preşedintelui ANPC. Până la această dată, Perifan a activat ca inspector principal în cadrul Administraţiei Sectorului 3 Bucureşti - Finanţe Publice.
 
Mihai Perifan a fost condamnat în luna octombrie 2015 la un an şi şase luni de închisoare cu executare. Tot în acest dosar a mai fost condamnat şi Damu Fudulea, inspector în cadrul ANAF - Direcţia Generală Antifraudă, detaşat ca specialist antifraudă fiscală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, care a primit un an de închisoare, cu suspendare condiţionată.
 
Citeşte şi:
 
Mihai Perifan, fost şef al Protecţiei Consumatorilor Constanţa, eliberat condiţionat de Judecătoria Medgidia

Fostul şef al OPC Constanţa, Mihai Perifan cere din nou să iasă mai devreme din arest

Averile şi interesele Mihai Perifan, şeful OPC Constanţa, şi Damu Fudulea, inspector Antifraudă, arestaţi într-un dosar de dare de mită (documente)

Bani în cutia de medicamente Cronologia unui flagrant marca DNA. Cum a fost prins şeful Protecţiei Consumatorilor Constanţa (document+rechizitoriu)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii