Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a ales cu dosar penal Tulcea. Șofer depistat la volan cu o alcoolemie record

ro

23 Jun, 2020 15:24 1237 Marime text
  • Dosare penale întocmite de polițiștii tulceni
 
La data de 22 iunie a.c., un bărbat în vârstă de 58 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN 22- E 87 ( Tulcea – Mihail Kogălniceanu) a provocat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
 
În noaptea de 22/23 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 49 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Babadag, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii