Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a ales cu dosar penal Bărbat depistat la volan, cu permisul anulat de 12 ani. De la cine primise mașina

ro

30 Dec, 2019 22:22 1768 Marime text

Un bărbat de 44 de ani, din Buzău, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost tras pe dreapta de polițiști, iar agenții au descoperit că avea permisul anulat de 12 ani, scrie observator.tv.

Totul s-a întâmplat duminică dimineață, în jurul orei 11.40, în localitatea Dumbrăveni din Buzău. 

"La data de 29.12.2019, ora 11.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugești au depistat în loc. Dumbrăveni un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din județul Buzău, în timp ce conducea pe sensul de mers Rm. Sărat – Focșani o autoutilitară, având permisul de conducere anulat din anul 2007", se arată într-o informare a Poliției.

De asemenea, în urma anchetei, polițiștii au descoperit și că bărbatul primise mașina de la soția lui, care știa că acesta nu mai are permis de conducere de 12 ani.

"Totodată, s-a stabilit că autoutilitara îi fusese încredințată conducătorului auto de către soția lui, cu toate că aceasta avea cunoștință despre faptul că soțul ei are permisul de conducere anulat de mai mulți ani. În cauză au fost întocmite două dosare penale (unul pe numele bărbatului și unul pe numele femeii)", au mai arătat polițiștii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii