Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ruta Karasu-Constanța Ro-Ro este temporar suspendată, la nici o lună de la inaugurare. Iată motivul

ro

19 Feb, 2021 14:28 1778 Marime text


Din cauza unor dificultăți administrative inacceptabile precum și a costurilor neprevăzute care apar la fiecare escala, ruta Karasu-Constanța Ro-Ro este temporar suspendată.

Sea Lines se va consulta in continuare cu autoritățile și operatorii din cele două porturi precum și cu clienții, urmând a analiza critic toate deficiențele apărute, în scopul reluării serviciului în condiții optime pentru toate părțile implicate.

După introducerea unui nou serviciu Ro-Ro din data de 3 februarie, cu scopul de a facilita tranzacțiile comerciale dintre Turcia și Europa Centrală, Sea Lines suspendă temporar programul de navigație pe ruta Karasu - Constanța până când vor putea oferi un serviciu maritim fiabil și rentabil.
 

„Cererea a scăzut drastic, din cauza multiplelor provocări operaționale care ne îngreunează capacitatea de a satisface așteptările clienților. Clienții care au rezervări vor fi informați individual despre această situație.
 
Faptul că am putut oferi până acum serviciile noastre clienților noștri se datorează eforturilor fantastice ale colegilor noștri, atât pe mare cât și pe uscat. Acestora le mulțumim și le suntem deplin recunoscători. Așteptăm cu nerăbdare să le oferim din nou clienților serviciile noastre pe acest traseu.
 
Vă rugăm adresați-vă agentului de vânzări pentru întrebări suplimentare”, a transmis conducerea Sea Lines

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii