Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol face precizari privind parteneriatul cu Sterling Resources

ro

05 Feb, 2009 00:52 1322 Marime text
Rompetrol5.jpgPentru o mai bună informare a publicului şi pentru evitarea oricăror speculaţii privind parteneriatul dintre Rompetrol şi Sterling Resources, Grupul Rompetrol, prin Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice, face o serie de precizări.

Grupul Rompetrol, prin Upstream - Divizia de foraj şi servicii la sondă şi Rompetrol Well Services, a încheiat, în mai 2005, cu Sterling Resources o serie de contracte comerciale pentru realizarea unor servicii de cimentare şi „mudlogging" (măsurători în timpul forajului) în perimetrul Craiova Sud. Aceste contracte s-au finalizat în iulie 2006.
În perioada octombrie 2007 - iunie 2008, Rompetrol a asigurat, prin companiile mai sus amintite, acelaşi tip de servicii şi pentru perimetrul Midia, concesionat de Midia Resources.
Ţinem să menţionăm că Grupul Rompetrol nu şi-a exprimat, până în prezent, interesul pentru concesionarea sau stabilirea unor parteneriate privind exploatarea viitoarelor perimetre din Marea Neagră.
Cu o experienţă în domeniu de peste 30 de ani, Rompetrol Upstream coordonează activităţile de foraj, serviciile de sondă şi pe cele de explorare şi producţie (E&P, Drilling şi Well Services-Petros) ale Grupului Rompetrol în România şi la nivel internaţional. Pe plan intern, Rompetrol deţine în concesiune cinci perimetre de explorare - Satu Mare, Zegujani, Greşu, Nereju şi Focşani şi un perimetru de producţie la Goleşti. Pentru perimetrul din Goleşti, compania derulează un program de evaluare şi un studiu de fezabilitate privind reactivarea zăcământului.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii