Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii nu mai joacă la 6 din 49

ro

20 Apr, 2021 16:07 2535 Marime text

Chiar dacă Loto 6/49 este o tradiție de ani de zile în România și va rămâne așa mulți ani de acum înainte, se pare că mulți dintre români au început să se îndrepte către varianta poloneză, care vine cu oferte mai atractive și mize mai bune. Aceștia pot paria atât la casele de pariuri stradale, cât și online.
 

Loto Polonia

Varianta poloneză de 6 din 49 se numește Polonia Multi 1 și Polonia Multi 2, datează din 1957 și conform statisticilor, aceasta prinde din ce în ce mai mult printre români și europeni în general. Organizatorul jocului numit inițial Multi și ulterior Multi Lotek este Totalizator Sportowy și nu organizează jocuri sportive. De câțiva ani a introdus și varianta accesibilă pentru jucătorii online, astfel că oricine care nu locuiește în Polonia și nici nu are naționalitate poloneză poate cumpăra un bilet și poate participa astfel la extrageri.
 

Loto 6 din 49

Cum se joaca loto polonia? Cele două loterii au o strategie similară cu Loto 6/49, doar că aceasta este de tipul Keno 20/80. Se extrag 20 de numere între 1 și 80, la două intervale orare bine definite. Prima are loc la ora 15:00, iar a doua la ora 22:40. Va trebui să plasezi 15-16 numere în funcție de casa de pariuri la care mergi și dacă vrei, poți alege varianta care ți se potrivește cel mai bine. La Loto Polonia poți juca variante simple precum 3/3, 4/4 sau 3/8 și 6/12. Probabil de aceea și românii preferă sistemul polonez.

În funcție de cum preferi, poți juca pe numere combinat, astfel că deși vei juca 5 numere, vei paria doar pe 3 din cele jucate. Dacă nu ai inspirație și nu știi cum să îți alegi numerele, mai jos îți prezint cele mai comune strategii folosite la Loto Polonia, pentru ca urmărind arhivele de la extrageri îți poți face o idee cam ce rezultat se preconizează. Uneori statisticile determină următoarele bilete câștigătoare.
 

1. Strategia Martingale

Prin această strategie poți juca atât bilete de tip loto, cât și casino sau biletul zilei. Cota la această strategie este 2 și dublează miză dacă ai pierdut deja la un pariu anterior. Se zice că șansele de câștig cresc.
 

2. Numărul Leneș

Aceasta strategie constă în jucarea numărului care nu a mai ieșit de mult timp câștigător, folosind șirul lui Fibonnaci.
 

3. Numerele fierbinți

Aceste numere sunt prezentate des în statisticile caselor de pariuri și constau în numerele care au ieșit câștigătoare în ultimul timp.
 

4. Metoda celor 2 numere

Joacă numerele cu probabilitatea mai mare și mai adaugă altele până formezi o decadă.
Miza la Loto Polonia este foarte atractivă, astfel că Jackpot-ul poate ajunge la 500.000 de euro. Extragerea se realizează de trei ori pe săptămână, de două ori pe zi. Poți paria cu 2 RON la un joc de tipul 2/3 și poți câștiga până la 27 RON. Dacă optezi pentru 8/16, câștigul poate ajunge la 100 RON, iar sumele cresc în funcție de combinațiile pentru care ai optat.
Pe lângă avantajele financiare pe care le prezintă, Loto Polonia susține prin câștigurile asimilate activități sociale, sportive și culturale în Polonia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii