Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii au talent Românii au plâns, după ce l-au ascultat pe Aurel Niamțu. Cine este concurentul care a primit GOLDEN BUZZ de la Andra (VIDEO)

ro

19 Mar, 2022 13:40 3364 Marime text
Aurel Niamțu, Sursa foto: Facebook/ Românii au talent Aurel cânta de 52 de ani. Din asta a trăit toată viața. Moștenește talentul de la mama. 


Soția lui, cu care are doi băieți, era mândră de el. Cântă și băiatul cel mic. A cântat la sute de evenimente. Din 1969 a concert la Sala Palatului cu toate vedetele României de la acea vreme. A apărut deseori la TV.



Are o căsuță, unde pune roșii, cartofi și tunde iarba. Joacă și fotbal cu prietenii. A fost profesionist la Echipa Politehnică Iași.


În 1973 a participat la o emisiune de tineret: Teletop 73, unde a luat trofeul. Când s-a căsătorit și când s-au născut cei doi băieți a fost cel mai fericit. 


A venit să se consoleze după dispariția soției. I-ar fi plăcut să vină și băiatul, să facă un duet, dar are alt eveniment.
 

“E un moment unic în istoria emisiunii! E un moment de-a dreptul magic”, a spus Andi.


Andra a apăsat Golden Buzz-ul și l-a trimis pe Aurel direct în semifinale:
 

 “Nu se putea altfel! Nu se putea fără Golden Buzz. Sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu unei voci ca a asta... Cântă de o viață, dar mulți am aflat abia acum de el”.




Sursa: romaniiautalent.protv.ro 

Sursa video: Youtube/ Românii au talent 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii