Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii au talent Ionuț are 25 de ani, este din Constanța, și a plecat acasă cu patru de DA. Impresionantă poveste de viață

ro

16 Mar, 2021 04:38 2743 Marime text
  • „Orodel Cristian Ionuţ este numele meu, sunt din Constanţa. Am 25 de ani şi am venit să vă cânt”, a spus Ionuţ, la intrarea pe scenă.
 
Ionuţ Orodel a venit emoţionat la Românii au Talent, sezonul 11, însă i-a impresionat pe juraţi cu vocea sa.

A interpretat piesa „Sleeping Sun”, care aparţine trupei Nightwish, o formaţie muzicală de heavy metal cu elemente simfonice.

„La Românii au Talent, am venit după lungi gânduri şi idei de confuzie, dacă să vin sau să nu vin pentru că mi-a lipsit curajul. Este prima dată când iau contact cu această lume”, a mai spus constănțeanul.
 
„Am încredere în Dumnezeu că în seara asta o să fie aşa cum mi-am” dorit-o şi e aşa cum eu am visat să fie. M-am pregătit extrem de mult pentru seara
aceasta", a spus Ionuţ, înainte să intre pe scenă.

Ionuţ Orodel a mărturisit la Românii au Talent, sezonul 11, că anul trecut a aflat că părinţii săi l-au adoptat. Tânărul îi apreciază foarte mult pe cei care îi sunt părinţi şi îi respectă cât poate de mult.

„Am avut noroc de părinţi care să înţeleagă ideea de artă şi de încurajare a actului artistic. Eu am fost crescut cu muzica veche, anii 80-90. Părinţii mei sunt destul de în vârstă: mama are 68 de ani şi tatăl meu are 72. Ei m-au înfiat. Nu îmi e ruşine şi nici nu mă ascund, dimpotrivă, este un act încurajator şi pentru alte persoane. Am trăit foarte bine în familia în care am trăit. Părinţii mei mi-au spus anul trecut că sunt adoptat. Nu au avut tăria şi curajul pentru că au fost speriaţi de gândul că aş putea să reacţionez negativ faţă de această veste", a mărturisit Ionuţ


A plecat spre Constanța cu patru de DA.

Și cu speranțe mari pentru etapa viitoare.
 
Sursa foto: Facebook/romaniiautalent
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Profesoara ta 16 Mar, 2021 20:04 Viitorul tău tine de harul cu care ești binecuvantat și succesul tău va veni atunci cand lumea va înțelege cat este de greu sa iti construiești un instrument pe care nu îl vezi, ci doar îl auzi când suna sublim. Mergi înainte cu dragoste și încredere!