Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii au talent Elena Gatcin, din Constanța, patru de Da și butonul de Golden Buzz (galerie foto)

ro

05 Apr, 2021 22:42 6374 Marime text
 
  • Emisiunea Românii au talent s-a încheiat în urmă cu câteva minute.
 
Elena Gatcin, tânăra interpretă din Constanța, a transmis emoții puternice prin interpretarea sa, iar Andra a apăsat butonul de Golden Buzz.

 
„M-a terminat...mi s-a făcut pielea de găină” a spus Andra.
 
Puternic emoționată Elena Gatcin nu putea să spună decât „Nu se poate”.

Andra, cea care nu a putut să-și arate admirația decât printr-un Golden Buzz, a spus că momentul i-a trezit amintiri frumoase: 

”M-ai lăsat fără grai, cu piele de găină, m-ai dus prin toate stările. Ai ales un cântec care pentru mine înseamnă ceva, pentru că am început să-l cânt cu fratele meu, când eram mici. Când văd un om atât de talentat, trebuie să-i recunosc meritele și nu am altfel cum decât să apăs acest buton. Îl meriți din plin. Mergi în semifinală!”

”M-a fermecat tot la Elena, de la apariție, la interpretare, la cum cânta la pian. A fost de departe cea mai frumoasă interpretare a acestei piese. Femeia aceasta este divină. Dacă ar fi așa, după sufletul meu, ea ar merita să câștige ediția asta de Românii au talent”, a comentat Andi Moisescu.  

Foarte emoționată, Elena a recunoscut că nu s-a așteptat la o asemenea apreciere din partea juraților: ”Eu am fost total surprinsă, mă așteptam la un da, doi, trei. Da, mulțumesc, la revedere... Nu credeam niciodată că o să fiu în postura asta
 
Sursa foto: Captură video Românii au talent

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Monica Matei 06 Apr, 2021 08:22 Elena Gatcin a primit recunoașterea meritată! Constănțenii pasionați de muzică o cunosc deja din concerte și recitaluri pe scenele și în mediile constănțene!