Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii au talent 2018. Cine a câștigat premiul de 120.000 de euro. De unde este câștigătorul

ro

02 Jun, 2018 01:53 9655 Marime text
Emil Rengle este câștigătorul ediției a opta Românii au talent ediția 2018 de la ProTv. precum ;i al sumei de 120.000 de euro.
 
Emil Rengle s-a perfecționat în America alături de coregrafa lui Beyonce, Sheryl Murakami, a facut coregrafii pentru foarte mulți artisti autohtoni și a călătorit prin toată lumea.
 
Emil Rengle vine din Oradea. La 7 ani, Emil pasea pentru prima data intr-o sala de dans. Sora lui era majoreta, iar el a inceput sa practice dansuri de societate.

Atunci nu realiza exact ce inseama asta pentru el si abia la 11 ani dansul a devenit activitatea lui preferata, fiind mijlocul perfect pentru a-si exprima caracterul nonconformist.

„Mulțumesc rengleri, Mulțumesc români pentru fiecare vot! Absolut totul a depins de voi, iar eu vă aparțin în totalitate în acest concurs. Mulțumesc pentru încrederea voastră, numai împreună putem demonstra că suntem cei mai buni!”, a spus Emil după aflarea rezultatului din semifinală.

Pe locul 3 publicul a ales-o pe Alla, locul 2 a fost ocupat de Bianca Badea.

Momentul lui a impresionat o tara intreaga si a primit cel mai mare numar de voturi din partea telespectatorilor, precum si multe laude din partea juriului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii