Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revoltător! O adolescentă violată şi plină de sânge a cerut ajutorul poliţiştilor. Reacţia incredibilă a agenţilor. Ce spune IPJ Galaţi

ro

05 Aug, 2019 10:01 1720 Marime text

O copilă, despre care s-a aflat ulterior că are 14 ani, mergea plină de sânge pe abdomen şi pe picioare, spre stupefacţia martorilor. Femeia care a filmat scenele a oprit o maşină de poliţie care trecea în zonă şi a semnalat că o fată are nevoie de ajutor, însă oamenii s-au dovedit nepăsători.

Femeia îi acuză pe poliţişti că ar fi vrut să plece mai departe şi să o lase acolo pe copilă. Potrivit martorilor, agenţii au sunat la 112 la insistenţele trecătorilor. Există suspiciuni că fata a fost abuzată sexual, scrie adevarul.ro.

Oficial de la IPJ Galaţi

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Galați este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea I.P.J. Galați a dispus, încă de ieri, declanșarea cercetării disciplinare față de cei doi polițiști, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii