Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revizii pentru mai multe autovehicule ale Administrației Canalelor Navigabile (document)

ro

19 Sep, 2018 00:00 1874 Marime text
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru furnizarea de lucrări de service parc auto. Contractul a fost încheiat la data de 13 septembrie 2018.
 
Astfel, conform contractului, se vor repara, pe loturi, 11 autoturisme Audi, Volkswagen și Skoda, 13 autovehicule Ford, 11 autovehicule Hyundai, Land Rover, Dacia și Mercedes, o automecanică Roman și un buldoexcavator.
 
Trebuie efectuată revizia tehnică periodică la numărul de kilometri efectuați, și anume înlocuirea uleiului, a filtrelor, a curelelor de distribuție și de transmisie și a lichidelor de răcire și de frână când este cazul etc.
 
Aceste revizii se vor efectua la un rulaj cuprins între 15.000 km - 50.000 km, conform caietului de sarcini, în funcție de model și având în vedere recomandările producătorului. Revizia tehnică anuală are drept scop o verificare amănunțită a întregului autovehicul și implicit menținerea acestuia în stare tehnică normală de funcționare, astfel încât să fie în permanență apt de utilizare. Cu această ocazie se efectuează și lucrările de pregătire ale autovehiculelor pentru anotimpul rece, de asemenea, verificarea și atestarea stării tehnice a acestora (ITP). Reviziile anuale corespund unui rulaj de cca 45.000 km/autovehicul.
 
Valoarea totală a achiziției este de 222.840 de lei. Contractul a fost atribuit firmelor Andromeda Serv SRL și Mancar Motors SRL.
 
Potrivit Registrului Comerțului, societatea Andromeda Serv SRL a fost înființată în anul 2000, în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociații societății sunt Brotăcei Aliment SRL și Daniel Manole. Cel din urmă este și administratorul firmei. Domeniul de activitate al firmei este „activități de comerț cu alte autovehicule”.
 
Societatea Mancar Motors SRL a fost înregistrată la Registrul Comerțului în 2002. Firma, cu sediul social în municipiul Constanța, are un capital social subscris și vărsat de 36.800 de lei. Asociații firmei sunt Manea Liliana, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50% și Manea Nicușor, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Cei doi asociați sunt și administratorii cu puteri depline ai societății. 
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza anunțul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii