Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reținut pentru trafic internaţional de droguri de risc (galerie foto)

ro

05 Dec, 2019 15:35 1381 Marime text


La data de 04.12.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpatului F. F., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

La data de 4 decembrie 2019, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Braşov împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov au surprins în flagrant pe inculpatul F. F., în vârstă de 38 ani, din municipiul Brașov, imediat după ce acesta a ridicat un colet expediat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat.

În urma verificării coletului, în interiorul acestuia au fost descoperite aproximativ 4 kilograme de cannabis.

La aceeași dată, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe raza județului Brașov, în urma cărora au fost ridicate alte aproximativ 400 grame de cannabis, un aparat de vidat, pungi specializate utilizate în aparatul de vidat, precum și 5.750 de lei.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul I.P.J. Brașov – Serviciul Rutier și Serviciul Criminalistic, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.


Sursa foto: Poliția Română-DIICOT 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii