Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţelele de socializare la îndemâna politicienilor constănţeni care au transmis mesaje de Paşte!

ro

02 May, 2016 00:00 2601 Marime text
Politicienii constănţeni au luat exemplul colegilor de la nivel central şi s-au întrecut în mesaje de Paşte pe site-urile de socializare. Principalii actori de pe scena politică le-au transmis constănţenilor urări de bine şi îi îndeamnă să profite din plin de sărbătorile petrecute în familie.
Christian Gigi Chiru, senator de Constanţa a ales sa transmită un mesaj prietenilor şi celor care îl urmăresc pe Facebook: "Sărbătoarea Învierii Domnului este un moment de apropiere de cei dragi şi de ‪#‎credință. Vă doresc ‪#‎linişte, ‪#‎sănătate, bucurii alături de cei dragi şi vă îndemn să nu vă pierdeţi ‪#‎speranţa. Am încredere că speranţa ne va aduce‪#‎Constanţa la care visăm. Paşte fericit!!"
Un mesaj video cu ocazia sărbătorilor a venit şi din partea  viceprimarului cu atribuţii de primar al Constanţei, Decebal Făgădău: " dragii mei, sper ca cea mai importantă sărbătoare a creştinătăţii să vă găsească alături de cei dragi. Cred în Miracolul Îinvierii, cred în oameni, cred în pace, cred că în noi. Paşte fericit, Hristos a Înviat, dragii mei”!

Preşedintele PRU, Dumitru Bădrăgan a preferat să posteze pe pagina sa de socializare un material care oglindeşte felul în care se sărbătorea Paştele în vremurile trecute, în timp de preşedintele PMP, Claudiu Palaz şi-a schimbat coperta de Facebook, aceasta însoţeşte un mesaj pentru constănţeni de Paşte din partea filialei judeţene a  partidului.
Preşedintele PNL municipiu, Vergil Chiţac nu este un tradiţionalist sau poate nu a dorit să confişte sărbătorile constănţenilor. În ultima sa postare, înainte de  noapte Învierii, Chiţac şi-a imortalizat pisicile şi a notat: “Fulga şi Caramel, doi prieteni de nădejde care au luat o binemeritată pauză de la treburile casnice şi care aşteaptă cu interes drobul de miel.  Un Paşte fericit vă dorim tuturor!”
Viceprimarul Costin Răsăuţeanu a preferat să posteze câteva fotografii din municipiu, care reflectă modul în care autorităţile au pregătit oraşul de sărbatoare: ouale montate în sensurile giratorii, ghirlandele cu îngeri şi lumânări. Fotografiile au fost răslătite şi cu like-uri dar au fost şi constănţeni care au avut critici la adresa iniţiativei municipalităţii.

Şi preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir şi-a felicitat admiratorii şi susţinătorii prin intermediul paginii oficiale de facebook a PNL Constanţa. Dragomir a scris: “Sărbătorile pascale să vă găsească lângă familie şi cei dragi, iar liniştea , fericirea şi iubirea să vă lumineze casa”!

Şi senatorul UNPR, Marian Vasiliev a postat înainte de momentul Învierii o piesă interpretată de Monica Anghel şi urarea: “Inimile pline de nadejde si privirile sus, sus catre cer...Hristos a inviat”!
Şi reprezentanţii Uniunii Tătarilor Turco-Musulmani din România( UDTTMR)au transmis un mesaj românilor care sărbătoresc Paştele ortodox :”Sărbători fericite tuturor prietenilor creştini”!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii