Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul La Barchetta din staţiunea Neptun, scos la închiriat. Ce condiţii trebuie îndeplinite

ro

13 Mar, 2018 00:00 2459 Marime text

SC Neptun-Olimp SA caută colaboratori pentru sezonul estival 2018. Firma anunţă organizarea unei selecţii de oferte pentru încheierea unui contract de colaborare pe activul restaurant La Barchetta, situat în staţiunea Neptun. Ofertele vor fi depuse până pe data de 19 martie, ora 13.00, urmând să fie evaluate în aceeaşi zi, la ora 15.00. Ofertele vor conţine următoarele documente: cerere de înscriere la selecţie; actul constitutiv al societăţii, din care să rezulte că societatea are în obiectul său de activitate alimentaţia publică; certificat de înregistrare; împuternicire pentru persoana care va participa la selecţia de oferte şi oferta financiară.
 
Amplasat lângă Complexul Mioriţa din Neptun, având o locaţie bună, aproape de centrul staţiunii, restaurantul La Barchetta a fost dat în folosinţă în anul 2008 şi este o construcţie realizată din resurse proprii ale SC Neptun Olimp SA. Unitatea de alimentaţie publică este clasificată la categoria 3 stele şi are o capacitate de 336 de locuri (56 de locuri în salon, 96 de locuri pe terasa acoperită şi 184 de locuri pe terasa neacoperită), fiind o locaţie generoasă şi adecvat utilată atât pentru satisfacerea cerinţelor turiştilor, cât şi pentru organizarea unor mese festive, tradiţionale, a unor seri tematice, interactive pentru grupuri mari. De asemenea, unitatea dispune de o parcare de zece locuri şi este dotată cu o bucătărie modernă, complet utilată, cu bar şi grupuri sanitare adecvate.
 

Neptun-Olimp SA, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 1991, firma are sediul social în localitatea Neptun, municipiul Mangalia. Capitalul social subscris, de 7.331.528,6 lei, integral vărsat, este compus din 73.315.286 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 0,1 lei. Acţionari în Neptun-Olimp SA sunt SIF Transilvania SA, cu 41,1848 % din capitalul social, Statul Român - acţionar, prin Ministerul Turismului - administrator, cu 52,2156% din capitalul social, Acţionari Listă - Persoane Juridice, cu 0,5595% din capitalul social, şi Listă Persoane Fizice, cu 6,0401% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt: Petcu Ramona Zena - membru CA, Stoian Ionela - membru CA, Damian Ionel - membru CA, Gheorghe Florin - preşedinte CA,
Călin Dragoş - membru CA, Caracostea Cătălin Mihail - director general.
 
Cenzorii societăţii sunt: Ronial Expert SRL şi Pescu Business Consulting SRL. Neptun-Olimp SA are ca obiect de activitate „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Neptun-Olimp SA are următoarele puncte de lucru: Neptun, fast food Neptun, lot 3, lângă Complex Mioriţa; Neptun, sector Plaja Neptun II; Olimp, Complex Vile Olimp; Neptun, strada Plopilor nr. 1.
 
În anul fiscal 2014, societatea cu 15 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 590.693 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea cu 15 salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 594.663 de lei şi un profit de zero lei.
Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 15 salariaţi, cifră de afaceri de 612.669 de lei şi un profit de zero lei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii