Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Renunţările se ţin scai După mandatul de consilier judeţean, Tiberiu Iancu Roşu „cedează“ şi funcţia de administrator

ro

27 Sep, 2016 00:00 2956 Marime text
Ultima întrunire a asociaţilor SC Redares SRL s-a finalizat cu o serie de decizii, unele avându-l ca protagonist pe un membru al PSD Constanţa, Tiberiu Iancu Roşu, cel care ar fi putut activa în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

În Monitorul Oficial nr. 3446 din 23 septembrie 2016 a fost publicată Hotărârea nr. 1 din 12 septembrie anul curent a Adunării Generale a Asociaţilor SC Redares SRL. Printre asociaţi se regăseşte şi cel ce a renunţat pe ultima sută de metri la mandatul de consilier judeţean din partea PSD Constanţa, Tiberiu Iancu Roşu. În cadrul întrunirii asociaţilor, s-a decis majorarea capitalului social cu suma de 100 de lei, adusă de asociatul cooptat Alexandru Bogdan Lizan, născut în Galaţi şi cu domiciliul în aceeaşi localitate. Capitalul social al SC Redares SRL va fi de 100.100 de lei şi este împărţit în 10.010 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei.
 
Astfel, Tiberiu Iancu Roşu va deţine 99,9% din capitalul social, respectiv 10.000 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, în total, 100.000 de lei, iar Alexandru Bogdan Lizan va deţine 0,1% din capitalul social, respectiv zece părţi sociale a câte 10 lei fiecare, în total, 100 de lei.
 
O altă decizie importantă luată atunci a vizat retragerea din calitatea de administrator al SC Redares SRL a lui Tiberiu Iancu Roşu, funcţie în care a fost numit proaspătul său asociat, Alexandru Bogdan Lizan.

Citeşte şi

Proaspăt consilier judeţean PSD în CJ Constanţa, cu dosar penal?
 
Roşu Iancu Tiberiu a renunţat la mandatul de consilier Judeţean PSD în CJ Constanţa, din cauza unui dosar penal
 
Preocupările unui ex-consilier judeţean PSD?
Tiberiu Roşu Iancu, cu BMW X5 noaptea, la Poarta 7 din Portul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii