Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remus Negoi la Interviu Live ZIUA de Constanța „Este necesar un audit extern pentru a vedea unde ne aflăm și ce trebuie făcut“

ro

29 Oct, 2020 20:09 1619 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanța reia seria interviurilor live cu personalități locale, regionale dar și cu oameni obișnuiți cu povești de viață neobișuite. 
În cadrul interviului realizat de Lavinia Siclitaru, în data de 29 octombrie, invitatul Remus Negoi, președinte USR Constanța a vorbit despre obiective și planuri politice pentru alegerile parlamentare ale USR Constanța.

Noi am cerut un audit extern în consiliul local, județean, în primării. Și în felul acesta știm ce avem de făcut în primarii, regii. Sperăm ca acest audit să fie gata în circa șase luni. Și să știm ce avem de făcut în continuare, ce avem de făcut și ce se poate face., a precizat Remus Negoi, președinte USR Constanța .

  În cadrul interviului, Remus Negoi a mai menționat cine va fi Viceprimar din partea USR - Plus. Este vorba despre Florin Cocargeanu.


 Citește și: Interviu Live Remus Negoi, președinte USR Constanța, obiective și planuri politice pentru alegerile parlamentare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii