Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:40 21 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reguli noi de circulaţie în Mamaia Nord-Năvodari. Atenţie la marcaje şi indicatoare. Unde mai este, în judeţ, reglementată astfel circulaţia (galerie foto+video)

ro

13 Jul, 2017 14:31 4532 Marime text
Începând de astăzi, la ieşire din Mamaia Nord, către Năvodari, pe Podul peste Canalul Midia-Năvodari au fost instalate, de astăzi, indicatoare, dar şi marcaje noi.

Acestea există doar pe podul care duce până la sensul giratoriu de la Năvodari, în bifurcaţia care face legătura cu zona Platformei Petromidia în stânga şi oraşul Năvodari, către dreapta.

 
Este vorba despre trei benzi reversibile, în care marcajele şi indicatoarle rutiere servesc la organizarea circulaţiei, avertizarea sau îndrumarea participanţilor la trafic.

Aceste benzi pot fi folosite singure sau împreună cu alte mijloace de semnalizare rutieră pe care le completează sau le precizează semnificaţia.


De obicei au culoarea albă, iar cele temporare sunt galbene.

În funcţie de aglomeraţia din trafic dintr-un sens sau din celălalt indicatoarele pot fi foarte uşor schimbate, putându-se circula pe două
benzi sau doar pe una în funcţie de cum este instalat indicatorul.O situaţie similară mai găsim pe varianta de ocolire de la Eforie Nord.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii