Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reduceri la biletele cu CFR Călători pentru „Trenurile Zăpezii”

ro

29 Dec, 2016 18:34 2020 Marime text
Călătorii care vor să plece la munte în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017 pot călători la preţuri mai mici cu CFR Călători care introduce prin programul „Trenurile Zăpezii”, reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț.

Reducerile se acordă astfel:
 
- 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț.
- 25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1728 și IR 1729 Caracal-Târgu Jiu-Petroșani și retur.
- 31% - 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.
 
De exemplu, pe ruta București – Piatra Neamț preţul biletului cu această ofertă este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru Constanța – Petroșani preţul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin față de prețul întreg.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii