Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Redacţia ZIUA de Constanţa, în doliu. Rămas bun, Nea Andrei!

ro

20 Aug, 2021 17:53 6536 Marime text


Redacţia ziarului ZIUA de Constanţa este în doliu după dispariţia prematură a celui care mai bine de 20 de ani a fost redactor al ziarului iar în ultimii 17 ani a fost redactor şef. Emilian Andrei, cunoscut de toţi colegii şi foştii colegi ca nea Andrei, s-a stins astăzi din viaţă, la vârsta de 69 de ani. 

Colectivul ZIUA de Constanţa este alături de familia îndoliată. 

Dumnezeu să îl ierte! 

Odihneşte-te în pace, nea Andrei!!!

Înmormântarea va avea loc duminică la Cimitirul Municipal Constanța. Vom reveni cu ora la care va avea loc slujba de înmormântare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aurel Jianu 24 Aug, 2021 21:15 Foarte trista veste! Disparitia prematura a lui Emil, coleg de generatie cu care am petrecut multe clipe frumoase in anii copilariei ne-a indurerat pe toti cei care l-am cunoscut. In numele colegilor si prietenilor din Scoala generala din comuna natala, Dorobantu, Calarasi, vreau sa exprim intreaga apreciere pentru toata activitatea sa de promovare a valorilor si plaiurilor natale.Va ramane in amintirea noastra ca un om onest, serios si generos. Condoleante si toata compasiunea familiei greu incercate. Dumnezeu sa-l aseze in randurile celor drepti!
  • Țențu Despina 21 Aug, 2021 19:01 Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!