Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recunoaştere internaţională

ro

25 Mar, 2011 03:03 1448 Marime text
sigla21.jpg

SC TITAN ECHIPAMENTE NUCLEARE SA face parte din grupul de firme al carui fondator, domnul Paul Yared, a fost decorat de Sanctitatea Sa Papa Ioan -Paul al II-lea

În completarea comunicatului de presă al S.C. TITAN ECHIPAMENTE NUCLEARE S.A.transmitem punctul de vedere al patronatului companiei :

"Suntem profund indignaţi de atacurile mediatice nefondate, pornite de unele canale private de televiziune româneşti, care nici măcar nu şi-au dat osteneala de a verifica sursele proprii de informare.

Grupul nostru de firme a fost înfiinţat în anul 1962 de către domnul Paul Yared, care a fost decorat de Sanctitatea sa Papa Ioan-Paul al II-lea cu ordinul de "Cavaler de Saint-Gregoire" ca formă de recunoaştere a meritelor şi realizărilor sale.

Noi suntem prezenţi în Romania din anul 1994 şi de atunci am investit zeci de milioane de dolari în această ţară, ne-am îndeplinit toate obligaţiile noastre ca investitori şi am achitat toate vechile datorii pe care firmele româneşti le aveau dinainte de a fi cumpărate de către noi.

În toţi aceşti ani, noi ne-am dovedit seriozitatea, sprijinind si aducând firmele româneşti la un nivel internaţional, facilitând exportul a 90 % din producţia curentă a acestor firme."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii