Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacția președintelui României la propunerile de modificare a Codurilor penale - ”Unele propuneri sunt total inacceptabile”

ro

19 Apr, 2018 15:11 2038 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că unele modificări ale legislaţiei penale sunt necesare, dar este inadmisibil ca aceste schimbări să fie făcute "cu destinaţie pentru unele persoane care vremelnic ocupă poziţii de decizie chiar în Parlament", scrie România TV.
 

"Unele dintre aceste modificări sunt necesare, fiindcă este nevoie de o oarecare modificare a legislaţiei, punere în acord cu decizii ale CCR şi, în unele puncte, chiar cu legislaţia europeană. Aceste propuneri sunt bune şi cred că Parlamentul le va prelucra şi va introduce aceste chestiuni. Alte propuneri care au fost făcute, nu vreau să detaliez acum în acest cadru, sunt total inacceptabile şi cred că discuţia parlamentară va revela care trebuie să rămână în discuţie şi care trebuie să iasă din discuţie. Un principiu însă cred că trebuie să îl înţeleagă toată lumea: este inadmisibil ca unele modificări să fie făcute cu destinaţie pentru unele persoane care vremelnic ocupă poziţii de decizie chiar în Parlament", a afirmat şeful statului, la Cotroceni.


Citește și:

Ce spune procurorul general al României despre propunerile de modificare a Codurilor penale



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii