Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramona Georgiana Gălățeanu, noul director economic al Rompetrol Rafinare SA

ro

05 Feb, 2021 00:00 2673 Marime text
  • Decizia nr. 1 din data de 16 decembrie 2020, a consiliului de administrație al societății Rompetrol Rafinare SA a fost publicată în Monitorul Oficial al României.

Consiliul de Administrație al Societății Rompetrol Rafinare SA, cu sediul în Năvodari, a luat act de încetarea mandatului de director economic și a calității de director economic al societății, începând cu data de 01 ianuarie 2021, a lui Mircea Ștefan Stănescu, conform cererii înregistrate la societate sub nr. 7933 din 14 decembrie 2020.

Potrivit deciziei nr. 1 din data de 16 decembrie 2020, a consiliului de administrație al societății Rompetrol Rafinare SA, începând cu data de 01 ianuarie 2021 a fost numit în funcția de director economic al societății Ramona Georgiana Gălățeanu, din Buzău, pentru un mandat care va expira la data de 30 aprilie 2021 (odată cu mandatul administratorilor care au făcut prezenta numire).

Începând cu data numirii, directorul economic va exercita atribuțiile stabilite în sarcina sa conform prevederilor legale aplicabile și ale Actului Constitutiv al Societății, va angaja legal societatea în relațiile cu terții în actele juridice cu conținut și efect patrimonial, prin semnătura conjunctă împreună cu directorul general, respectiv va exercita dreptul de semnătură secundă în actele sau operațiunile cu conținut sau efect patrimonial, inclusiv dreptul de semnătură secundă în relațiile cu băncile.

Potrivit datelor oficiale a fost împuternicit Felix Crudu Tesloveanu, director general și membru al Consiliului de Administrației al societății, pentru a semna în numele societății actele juridice cu privire la îndeplinirea tutror formalităților legale.

Decizia nr. 1 din data de 16 decembrie 2020, a consiliului de administrație al societății Rompetrol Rafinare SA a fost publicată în Monitorul Oficial al României.


Citește și

Zece studenți ai Universității Tehnice Kazaho-Britanice, în practică la Petromidia. Tinerii vor învăța cum funcționează o rafinărie de top (galerie foto)

O sută de studenți de la șase universități importante din România, în vizită la rafinăria Petromidia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii