Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanța achiziționează indicatoare rutiere pentru siguranța circulației pe drumurile județene (document)

ro

14 Aug, 2020 00:00 1868 Marime text
  • RAJDP Constanța achiziționează indicatoare rutiere și stâlpi de susținere pentru drumurile județene aflate în administrarea RAJDP.
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța achiziționează indicatoare rutiere și stâlpi de susținere metalici necesari pentru siguranța circulației pe drumurile județene aflate în administrarea RAJDP Constanța.
 
Valoarea estimată a contractului este 108.758 lei.
 

Descrierea contractului

 
Furnizare indicatoare rutiere si stalpi de sustinere metalici necesari pentru siguranta circulatiei pe drumurile judetene aflate in administrarea RAJDP Constanta conform cantitatilor prevazute in documentatia de atribuire.

Produsele se vor livra conform comenzii transmise de autoritatea contractanta, in termen de 15 zile de la primirea acesteia de catre furnizor. Livrarea produselor se va efectua intr-una sau mai multe transe (conform capacitatii tehnice a furnizorului) in cadrul termenului de livrare stabilit, livrarea acestora urmand sa se faca la o singura locatie.

Criteriul de atribuire stabilit: "Pretul cel mai scazut" cu conditia indeplinirii specificatiilor solicitate. Pretul va fi intocmit in lei fara TVA, cu maxim doua zecimale, pentru fiecare reper in parte, respectiv pentru intreaga cantitate.


Data limita de depunere a ofertelor este 20.08.2020 ora 12:00. Modul de prezentare a ofertei - la sediul R.A.J.D.P Constanta, str. Celulozei nr. 15A, Constanta, pana la termenul limita.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 


Citește și:

Romold Security SRL se va ocupa de paza obiectivelor RAJDP Constanța (document)

Regia Autonomă Județeană Drumuri și Poduri Constanța va achiziționa motorină de la o firmă din Oradea (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii