Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA SA prelungește restricția de trafic din Constanța

ro

15 Nov, 2019 14:04 1696 Marime text
Lucrările pentru remedierea avariei pe conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, din sensul giratoriu amplasat la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Nicolae Filimon, din municipiul Constanța, au fost îngreunate din cauza diametrului mare al conductei, a adâncimii la care este poziționată aceasta, dar mai ales a zonei de desfășurare a operațiunilor, echipele de intervenție lucrând non-stop pentru finalizarea lucrărilor.
 
În continuare,până miercuri -20 noiembrie 2019, traficul va fi blocat pe ambele benzi de circulație, de pe sensul de mers CET – Centrul Comercial Vivo și va fi deviat pe banda 2de circulație de pe sensul de mers Cet - Vivo.Totodată, intrarea în sensul giratoriu spre și dinspre strada Nicolae Filimon este blocată.
 
În vederea executării lucrărilor de reparații, zona este împrejmuită și semnalizată pentru a asigura o circulație corespunzătoare,iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliţia Municipală și Poliția Locală.
 
Consumatorii din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele efectueazăintervențiile cu conducta sub presiune.
 
RAJA cere scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigură că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectatăsă poată fi redată circulaţiei în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiţii.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii