Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA face precizări importante! Sunt vizate zonele Mamaia, Mamaia Nord și Mamaia Sat!

ro

09 Jul, 2020 20:14 1434 Marime text
  • Reluarea furnizării apei la parametrii normali se preconizează în jurul orei 22.00, cu condiția ca la nivelul stațiilor să nu se mai producă alte avarii la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Astăzi - 09 iulie 2020, începând cu ora 18.40, Stațiile de pompare Caragea Dermen și Constanța Nord au înregistrat mai multe căderi de tensiune, motiv pentru care pompele de la nivelul stațiilor nu au mai putut funcționa.

Imediat au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie, în prezent fiind reluată alimentarea cu energie electrică a stațiilor, însă până la intrarea sub presiune a conductelor, se furnizează apă cu presiuni scăzute în Stațiunea Mamaia, Mamaia Nord și Mamaia Sat.

Reluarea furnizării apei la parametrii normali se preconizează în jurul orei 22.00, cu condiția ca la nivelul stațiilor să nu se mai producă alte avarii la sistemul de alimentare cu energie electrică. 

„Asigurăm toți consumatorii afectați  că lucrătorii RAJA vor relua alimentarea cu apă la parametrii normali, imediat ce se se va realiza presiunea pe conducte“, conform oficialilor RAJA. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii