Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Zeci de echipe intervin pentru soluționarea problemelor cauzate de fenomenele meteo

ro

11 Jan, 2021 15:17 1392 Marime text

 
  • În prezent intervin zeci de echipe dotate cu wome, vidanje și motopompe de mare putere.

Ca urmare a precipitațiilor ce au debutat în județul Constanța încă din cursul zilei de ieri – 10 ianuarie 2021, pe unele străzi predispuse la inundație s-au acumulat cantități mai însemnate de apă. Acestea au condus la depășirea, în anumite zone, a debitelor de preluare ale sistemului de canalizare stradal.

Prin urmare, până în prezent, la Dispeceratul societăţii au fost primite aproximativ 32 de reclamații din municipiul Mangalia și din orașele Năvodari, Cernavodă, Medgidia, Techirghiol și Ovidiu. Pentru municipiul Constanța s-au înregistrat 15 sesizări, fiind afectate cu precădere cartierele Coiciu, Poarta 5, Brătianu, Tomis 3, Palas și Zona Centrală.

În prezent, zeci de echipe de intervenţie, dotate cu wome, vidanje și motopompe de mare putere, acționează în zonele afectate din întregul județ, pentru rezolvarea solicitărilor primite la Dispeceratul Central, toate fiind în curs de soluționare. De asemenea, s-a intervenit și pentru degajarea tramei stradale, în special pentru curățarea grătarelor de preluare a apelor pluviale, blocate cu diversele aluviuni și resturi vegetale aduse de apă ca urmare a rafalelor de vânt.

În contextul fenomenelor meteorologice prognozate pentru județul Constanța, la nivelul RAJA S.A. s-au luat toate măsurile necesare pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Solicităm tuturor abonaților care se confruntă cu probleme ale sistemului de alimentare cu apă potabilă și canalizare, să transmită aceste aspecte la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241.924, urmând ca echipele noastre să acționeze în cel mai scurt timp pentru remedierea tuturor sesizărilor înregistrate, transmite RAJA S.A.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii