Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța. Se oprește apa pe strada Mecanizării din localitatea Tuzla, săptămâna viitoare

ro

30 Jul, 2021 11:07 812 Marime text
  • Se oprește apa pe strada Mecanizării din localitatea Tuzla, marți - 03 august 2021. 
Marți – 03 august 2021, RAJA S.A. sistează furnizarea apei potabile către consumatorii de pe strada Mecanizării din localitatea Tuzla, județul Constanța, pentru executarea lucrărilor de reabilitare a conductei de distribuție apă potabilă, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL11 - Reabilitare și extindere rețele de distribuție și de canalizare, reabilitare stație de pompare apă uzată și conducte de refulare apă uzată din localitatea Tuzla, județul Constanța, în valoare de aproximativ 20 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmite RAJA SA.


Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul consumatorilor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii