Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipele, gata de intervenţie RAJA activează Comandamentul pentru situaţii de urgenţă

ro

21 Aug, 2015 00:00 2271 Marime text
În urma atenţionărilor meteorologice de cod galben de precipitaţii sub formă de ploaie, care vor avea caracter torenţial, cu cantităţi de 40 l/mp, dar şi cu intensificări ale vântului, în zona de sud-est a ţării, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcţionarea sistemelor operate, la nivelul SC RAJA SA se activează Comandamentul pentru situaţii de urgenţă.

Acesta va fi activ începând din 20 august, ora 14.00, până la 21 august, ora 12.00. Pentru intervenţia rapidă, la nivelul comandamentului vor fi constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

 
Abonaţii societăţii sunt asiguraţi că echipele de intervenţie vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie a apei şi de canalizare şi care nu ţin de operativitatea echipelor RAJA sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, abonaţii sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
Totodată, consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, sunt rugaţi să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, telefon 0241.66.44.44.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii