Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, închisă vineri pentru public timp de opt ore

ro

15 Oct, 2020 12:51 2309 Marime text
  • Măsura a fost luată în vederea desfășurării în condiții optime a evenimentului „Bucuria prin ochii autismului”.

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, administrată de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța, este închisă pentru public vineri, 16 octombrie a.c., în intervalul orar 8.00 - 16.00.

Precizăm faptul că măsura a fost luată în vederea desfășurării în condiții optime a evenimentului „Bucuria prin ochii autismului”, proiect organizat de Asociația Art Music for People - finanțat din fonduri nerambursabile de către Primăria Municipiului Constanța. RAEDPP Constanța vă mulțumește pentru înțelegere!, se arată într-un comunicat al regiei.


Evenimentul are loc în săptămâna dedicată Zilei Internaționale de Educație Nonformală 2020. Vor participa 100 de copii cu dizabilități și 50 de copii din învățământul de masă.

Pentru cei mici, organizatorii au pregătit o mulțime de surprize: activități ludice, cercuri de art-terapie, ateliere de obiecte unice din lână, etc. Totodată, vor fi prezente personaje de poveste, teatru de păpuşi, în funcţie de vârsta şi deficienţa copiilor. Vor fi ateliere de pictură, ateliere de împâslire și ateliere cu obiecte din lemn.

Totodată, copiii se vor bucura și de spectacole de teatru de păpuși.

Toate activitățile vor avea loc în condiții de siguranță și cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva pandemiei, conform legii. În cadrul evenimentului vor exista puncte unde se vor găsi măști, mănuși și dezinfectant de mâini.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii