Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP, despre acțiunea Poliției municipiului Constanța și Jandarmeriei în cartierul social Henri Coandă

ro

13 Aug, 2020 20:37 1562 Marime text

 
  • Peste 180 de forțe de ordine s-au mobilizat pentru a verifica toți chiriașii care locuiesc în 10 blocuri de locuințe sociale, respectiv 1.438 de spații locative  administrate de RAEDPP
  • Au fost verificați și legitimați, în total, 1.197 de locatari, mai mulți dintre ei au fost amprentați și  fotografiați și, totodată, au fost verificate 20 de autoturisme
  • În urma rezultatelor raportului pe care îl vor întocmi reprezentanții Poliției municipiului Constanța, Regia va aplica măsurile care se impun
  • Persoanelor despre care se constată că sunt certate cu legea li se vor rezilia contractele de închiriere


Referitor la acțiunea care a avut loc în cursul acestei dimineți în Campusul social Henri Coandă din municipiul Constanța, RAEDPP precizează că în total, peste 180 de forțe de ordine s-au mobilizat pentru a verifica toți chiriașii care locuiesc în 10 blocuri de locuințe sociale, respectiv 1.438 de spații locative.
Astfel, au fost verificați și legitimați, în total, 1.197 de locatari, mai mulți dintre ei au fost amprentați și  fotografiați și, totodată, au fost verificate 20 de autoturisme.
Încă dinainte de zorii acestei zile, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanța și G.J.M Tomis, însoțiți de câini de serviciu, polițiști locali și reprezentanți ai RAEDPP Constanța și-au unit forțele pentru a desfășura acțiunea de amploare, care a vizat identificarea persoanelor căutate în baza unor mandate, cele care locuiesc fără forme legale, precum și în vederea prevenirii și combaterii infracționalității stradale și a faptelor antisociale.
În urma rezultatelor raportului pe care îl vor întocmi reprezentanții Poliției municipiului Constanța, Regia va aplica măsurile care se impun. Astfel, persoanelor despre care se constată că sunt certate cu legea li se vor rezilia contractele de închiriere.
Acțiuni de acest gen vor continua și în perioada următoare la locuințele pe care RAEDPP Constanța le are în administrare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii